Fullt upp

Nu har goodie bags levererats så jag kan sätta igång att packa och fixa. Roligt pyssel!

Annars har vi några intervjuer angående boken under dagarna jag är hemma också. Spännande och kul för mig – inte direkt sånt jag gör i vanliga fall! Ebba är ju expert och kör för fullt, igår intervjuades hon av Jeanette (med fin blogg!) för en finsk tidning till exempel. Nej, dags att packa upp kartonger, klistra på klistermärken på påsarna och lägga i massa saker…

8 tankar om “Fullt upp

  1. Hej Amy! Läste reportaget om dig och Ebba i Mama, mycket trevligt och så fina foton! Är djupt imponerad av er energi och ert engagemang i det ni gör. Hoppas på en lyckad försäljning av boken och att allt annat du vill går i lås! Hälsar bloggläsaren Martina

  2. Roligt att du skriver så mycket! Kul att höra om allt kring boken. Och välkommen hem till Sverige! Hoppas att ni får fina dagar.

  3. Hej Amy,

    Önskar dig och Ebba verkligen lycka till med boken och ser själv mycket fram emot att få prova era recept! Tycker att din blogg är fantastiskt härlig att läsa och att du är en riktig supertjej med så många järn i elden. Kan verkligen känna igen mig själv i det du skriver då jag jobbar heltid, håller på att avsluta mina juridikstudier, älskar hemmapyssel, att laga mat till min fästman som jag gifter mig med i sommar. Ha en underbar Sverigehelg och lycka till med allt! 🙂

    Kram, Ellie

  4. Hej Amy!

    Fick er bok på posten igår och jag sträckläste den från pärm till pärm!!! Min 14-månader gamla dotter Stella tyckte också att den var väldigt kul att bläddra i. Tusen tack för en fin bok med bra recept och mysig layout! Jag kommer verkligen att använda den! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s