Hos morgongänget

20120424-032848.jpg

Hemma i köket efter snabbt besök hos Morgongänget imorse – väldigt trevligt och kul. Supergod blodapelsinjuice piggade upp oss lite, vi kände oss rätt trötta… Ojoj, hoppas det inte syntes allt för mycket i teverutan. Full fart hela dagen idag, en rolig födelsedag!

20120424-033147.jpg

15 tankar om “Hos morgongänget

  1. Grattis på födelsedagen, söta rara Amy!
    Bläddrade i er kokbok på Hedengrens precis (har fått bokpaketet men är inte hemma i Skåne just nu, ska bli kul att se om jag fick ett signerat ex eller inte!) och den var ännu finare än vad jag hade väntat mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s