3 tankar om “Bråttom!

  1. Grattis på födelsedagen och till bok! Nu undrar jag lite hur det går till med releasefesten. Vilka bjuder ni? Kompisar? Släkt? Press? Och så undrar jag vad som låg i de fina goodiebagsen? Vem har fixat innehållet? Du och din syster? Tack för bra blogg.

  2. Är också nyfiken på goodie bagsen! 🙂 Kan tänka mig att de innehåller massor av trevligheter… Hoppas att release partyt blir trevligt (såklart det blir), måste kännas fantastiskt att se något man arbetat med länge äntligen vara klart. Ha en underbar kväll!

    /Ellie – waysof seeing.blogg.se

  3. Jag också! Såg te från Kobbs i alla fall. 🙂
    Och duktiga du som fick 2.0 på högskoleprovet! Jag fick visserligen också högt (1.8, 1.9 om jag inte ändrat ett svar i sista sekund, typiskt!), men inte 2.0, som både en nära vän och min bror fick, så jag grämer mig fortfarande. ;P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s