Nu flyger jag!

20120426-063843.jpg

En sån spännande resa! Hjälp alltså… Nu bär det av hemåt. Hörs från andra sidan Atlanten! Tack Kikan för fin recension i din blogg, länkar inom kort!

3 tankar om “Nu flyger jag!

  1. Förstår det är en ny spännande uppevelse det här med boken, all press och uppmärksamhet. Skönt du har ebbas vid din sida hon har ju erfarenhet! Om du signerar på Marstrand i sommar skall jag försöka komma. Kram

  2. Hej Amy, ville bara skriva några ord om hur fin din och Ebbas bok är! Jag fick den i brevlådan igår och hade en lugn stund, medan grytan puttrade på spisen, att titta i den. Oj, vilka fina bilder, var det första som slog mig. Och vad roligt med små tips och fakta som samsas med fina recept och vackra upplägg. Du och Ebba kan vara riktigt stolta, för ni har lyckats skapa en fantastisk kokbok (och jag vet vad jag talar om, är kokbokssamlare och hade 120 stycken sist jag räknade). Grattis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s