På andra sidan Atlanten

20120426-145753.jpg

Sitter på tåget till Philly med två tunga väskor – fick med mig en hel del böcker tillbaka… Mycket lyxig flygresa som ni ser, Rolls Royce plan och hemlagad (?! hos vem?) lasagne som faktiskt var förvånansvärt god. Smågodis, plugg och deckarläsning hann jag med. Lite kul kändisspaning på planet också, Katrin Zytomierska + kompisar som åkte på tjejhelg till New York. De hade laddat upp med massa ölkorv inför resan, måste säga att jag var bra nöjd med att ha smågodis istället…

20120426-150245.jpg

3 tankar om “På andra sidan Atlanten

  1. Du skulle gått fram till Kristin och sagt att era böcker är ”ihop matchade” som köpförslag. 😉 Conversation starter! Duktig du är som orkar tenta samma dag som du kommer hem (det var väl det du skulle?).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s