Fredagsfin

Ebba lunchade i vårsolen i Stockholm idag – åh, jag saknar min lillasyster! Väldig tur att Skype och telefoner finns… Såg att många frågade om hennes fina blåa halsband, det hade jag med mig från Philadelphia, shoppat på J Crew. De skickar faktiskt varor till Sverige nu, har någon testat? Jag gillar verkligen deras stil, kolla in nätshopen, hittar ni några favoriter?!

Ojoj, nu hör jag att Kitty och hennes kompis pratar om att de behöver mer vatten däruppe, kanske måste undersöka vad de håller på med…

2 tankar om “Fredagsfin

  1. Halsbandet var supersnyggt:) Fick precis hem eran bok, vilka underbara recept och inspirerande bilder:) Jag fastnade för deh rosa ”sjalen” Ebba håller i på framsidan, varifrån kommer den? Mvh/Bella

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s