Fredagstävling med ACO

Nu är det redan eftermiddag hos er. Hoppas fredagskänslorna är på topp!

Vi hade superhärliga goodiebags på release-festerna med jättefina produkter från ACO. I den gröna förpackningen på bilden finns en body scrub som luktar hur gott som helst, effektiv är den också.

Nu tävlar jag ut 5 fina sommarkit med body scrub och body lotion från ACO. Det här årets ”Summer Breeze Limited Edition” har druvdoft (fast jag tycker mest den doftar fräscht och somrigt!).

Nu vill jag veta: Vilken doft önskar ni er till nästa sommar? Svara i kommentarerna (visst har jag kreativa läsare?!) så drar jag 5 nummer i nästa vecka som vinner kit. Bara att sätta igång!

Är ni sugna på fler fredagstävlingar? Då kan ni hitta den absolut bästa på ACOs facebook-sida. De tävlar ut tre ex av vår bok… Skynda dig dit!

66 tankar om “Fredagstävling med ACO

 1. Hej Amy! Nu er bok på væg hem till mig… hurra! Næsta sommar ønskar jag mig en bodylotion med mmm, citrus…och skimmer 🙂 Men åh, vad efterlængtat det skulle vara med en sommarbodylotion med druvor i år… Trevlig helg!

 2. Liljekonvalj är min drömdoft för sommaren. Har inte hittat någon bra och effektiv lotion med den doften, men ACO kanske kan?

 3. Till nästa sommar önskar jag mig en lotion och en scrub med doft av fläder, för mig finns inget somrigare! Denna sommar provar jag dock gärna en med citrus, nyförlöst och trött tror jag att jag kommer vara den väl värd!

 4. Vad sägs om en lotion med doft av hägg eller varför inte syrén?! Finns inget bättre än dessa dofter. För mig doftar det sommaravslutning inför ett oändligt lov (drömmer mig tillbaka till barndomen då sommaren tycktes ändlös)… :-). Grattis till boksläppet!

 5. Vilken rolig tävling! Jag önskar att det fanns en serie med rosor- tänk så somrigt och underbart det skulle vara att få lukta som världens finaste blomma.

 6. Fläderblom skulle vara en trevlig sommardoft! Fläderblomssaft minns jag att jag drack mycket på sommaren som liten.

 7. Hej! Följer dagligen din systers fina blogg och gillar henne så då hon är jordnära och mjuk. Hon pratar så gott om dig att jag även börjat läsa din blogg nu med mkt nöje:-D! Sen att jag älskar att laga mat och baka är ju bara bonus;-), ska skaffa boken! Kram

 8. Åh, vad härligt! Till nästa sommar kanske ett set med 3 mindre flaskor och 3 olika dofter. Eller 3 set, med 3 produkter i varje för olika smak.

  Key Lime Pecan- citrus & fresh scrub
  Black Currant ♥ Cherry Smoothie- lite fruktig & berry duschkräm
  Beachy Piña Colada After Sun Lotion- coconut & pineapple med aloe vera lotion

  Kram & Trevlig Helg!

 9. Jag vill absolut önska mig en doft med
  pink grapefrukt-det blir bara inte friskare!
  Tack för en fin kokbok, ska bli kul att bläddra i den.

  Kram
  Anna

 10. När jag tänker sommardofter så blir det antingen något svenskt somrigt, t ex äppelblom eller syrén, men det skulle också kunna vara en mera tropiskt somrig doft där blommor blandas med kokos och frukt. Fräscha dofter.
  Nu måste jag raskt vidare till ACO’s tävling och försöka vinna mig en bok. 🙂 Jag har skrivit ut och skrivit upp i stort sett alla recept du haft i bloggen men något nytt hoppas jag kunna hitta i boken! 🙂 Jag tycker jättemycket om dina recept och din blogg, och även Ebbas blogg och böcker. Trevlig helg!

 11. SMULTRON!
  Mest för att jag drömmer mig bort från tentaplugget till sommarbalkongen, där jag mest av allt vill plantera en massa smultronplantor i mina blomlådor. Jag har hittat fina, billiga blomlådor på ikea. Stora planer mitt i tentaplugget. Smultron lovar sommar!

 12. Härligt med vårkänslor 😉
  Lite synd bara att vara björkallergiker, det får gärna snabbt bli sommar!
  Det skulle vara skoj att vinna 🙂

 13. Hey Amy!
  Mango skulle vara en härlig doft för att glömma vintern of hälsa sommaren välkommen!

  G is for the Gray Swedish spring
  R is for the Rumor that the sun is finally coming
  A is for how much I want these ACO lotions
  P is for the ”Pinsamt” way I am trying to win this and
  E is for the Effort I am nevertheless putting into it! 🙂

 14. Kul tavling Amy.

  Tankte forst pa en combo mango+citrus men aven en med gurka skulle vara valdigt harlig doft pa sommaren.

 15. Hej! Rosmarin och mint tycker jag ar en skon kombination som luktar sommar. Frascht ocksa, inte sa ”tung” doft.

 16. Är en rätt så tystlåten läsare men ack så roligt med tävlingar. 😀

  En härlig sommarlotion vore nog en med persika eller citron. För en scrubb kan jag nog tänka mig ananas-mynta. Härlig fresht! 🙂

  Ha en fin helg!

  PS: Om tre veckor ska jag fixa vår sons dopfest. Har du något bra tips utöver dem som står i boken? Tack! ❤

 17. Hihi, vet precis vilken doft jag skulle vilja ha; bebisdoft såklart! Sådär som de luktar i nacken…en doft som inte går att sätta fingret på utan bara är ljuvlig!!! En doft som bara är utan att ta över och gör en alldeles lugn. Kram från en läsare som längtar efter att få bläddra i er fina bok:)

 18. Nypon!! En doft som jag annars förknippar svensk sommar med är saltdoften från havet. Åh, nu fick jag akut längtan till ett somrigt västkusten och Gbg! Ser framemot att läsa boken i sommar och inspireras.

 19. Hej Amy!
  För mig är sommar färska blåbär och smultron. Så givetvis vill man ha då en bodylotion som doftar just det. 🙂 Jag vet, det är ganska vanligt, men det är ju en anledning varför just dom är klassiker.

 20. Hade älskat en version med svenska sommarbär – jordgubbar & smultron – med en lätt ton av vanilj. Eller kanske rosor & mandeldoft!

 21. Jag har länge följt din syster Ebbas blogg och kom på så sätt in även in på din fina sida. Ni är verkligen beundransvärda tjejer, som vågar gå er väg och som ser till att drömmar blir till verklighet. Jag kan bara säga, herregud vilken fin bok ni har gjort tillsammans. Jag köpte den igår och jag har suttit och kollat i den, och bara njutit av alla fina bilder och goda recept 😀

  Jag gillar Aco:s produkter och ett sånt där lyxigt kit skulle passa bra inför min semester 😀 En fräsch och frisk doft är ett måste. Nästa år kan de väl ta fram en lotion med doft av tex. mango eller kokos.

  • Tack Anna! Åh, vad glad jag blir över dina snälla ord. Vi är så stolta över boken och känner att den blev precis som vi hade tänkt oss. Välkommen till min blogg 🙂

 22. Bergamott! Älskar den friska citrusdoften!
  Jag är verkligen nyfiken på er bok och kommer nog att beställa den under helgen! Idag belönade jag mig själv efter veckohandlingen med tidningen Mama, blev inspirerad av er syskonkärlek och ringde upp min syster på Skype som jag tyvärr träffar alltför sällan!

 23. Kul med tävling! Eftersom jag älskar fruktiga/bäriga dofter skulle jag önska mig en bodylotiondoft med en kombination av det jag förknippar allra mest med svensk sommar, det bästa av försommaren mixas med det bästa av högsommaren – voilà! Hallon/rabarber! Det kan då också bli en kontrast mot årets doft!

 24. Jag skulle vilja ha en doft av nyklippt gräs. Nyklippt gräs är en doft som doftar så där härligt frisk utomhusdoft. Det är en unisex doft, en doft som för mig doftar sommar och friskhet.

 25. Åh vilka härliga våriga och sommriga produkter. Det vill jag ju vinna såklart!

  Inför sommaren 2013 skulle jag vilja se ett Underbart härligt kit med produkter som bodyscrub, skimrande body glow och löddrande schampoon från ACO.
  Fräscha dofter som citrus med rödgrape och ananas.
  Ekologiska ingredienser, utan parabener och med naturliga äkta dofter från frukt och bär! Mumsigt!!!

 26. Hallon- och fläderdoft skulle vara en underbar sommarkombo 🙂 Påminner om barndomens varma sommardagar, tidiga daggfuktiga morgnar, smiter iväg till hallonbusken för några mumsiga tuggor. Mammas hemgjorda flädersaft i bersån till 15-fikat, bina surrar och bullarna är förföriskt goda 🙂

 27. Hej,

  Jag skulle vilja att man gör en body lotion och skrubb i doften jordgubbe/hallon med glitter i. Det finns inget somrigare för mig än jordgubbar.

  Ha en bra dag,
  Anna

 28. Å den doft som verkligen får mig att tänka på sommaren är en god piña colada som avnjuts vid solnedgången på stranden! Så nästa års doft bör vara kokos och lime, mmm vilken undebart god doft kombination det skulle bli!

 29. Åh, jag vet, doften av hav!!! Du vet den där speciella doften som havet har riktigt tidigt på morgonen på sommaren. När det är sådär disigt och liksom ”doftar” vind. Önskar det fanns ett namn för den doften! Men liksom tång blandat med salt och fukt! Oj, det lät ju inte så trevligt kanske… Men doften är så speciell! Sommar för mig!

  Men om det är omöjligt att komponera den doften så är doften av gröna äpplen väldigt somrig!

 30. I sommar önskar jag mig salta bad, skön egentid, renoveringstid av vårt sommarhus på landet med min lillebror och farmor och ljumna, långa frukostar. I doftväg gillar jag lukten av solkyst hy, den man kan känna om man varit ute en hel dag och solen gassat. Men om man ser till något som är lättare att producera skulle jag välja lavendel och något nötigt tillsammans, typ hasselnöt.
  Tack för en bra blogg!

 31. Smultron, syren, jordgubbar… De tre dofterna är verkligen sommar för mig. Eller varför inte den doften som ett japanskt körsbärsträd sprider runt sig på våren. Men om man får önska helt fritt: Tänk då den underbara doften som är när ett sommarregn har dragit förbi och man står ute och bara drar djupa andetag av den fantastiska doftkombinationen som har uppstått!! 🙂 Finns det nåt underbarare?!
  Men tills nån har hittat de dofterna hade det varit kul att få njuta av årets produkter! 😉

  PS. Du har verkligen lyckats få till en blogg som man blir så glad av att gå in och titta på!

 32. Jag älskar kokos i alla former: kokoskakor, kokosglass, kokosdoft… Doftar ”soligt” tycker jag. Minns kanske gamla tiders sololjor som ofta doftade tungt av kokos. Så det får bli min favoritdoft!

 33. Till nästa sommar skulle jag vilja ha flera fruktiga dofter att välja mellan, älskar passionsfrukten sen tidigare och skulle gärna se någon lemon/lime variant och även en med ananans!

 34. Hej Amy! Jag fick mitt ex av boken i fredags och gud vad den är fin! Tack ni! 🙂 Extra fint med Ebbas signering, önskar jag kunde få din också, men… 😉 Och tänk, det gick beställa ett signerat ex till Finland också!

  För sommaren önskar jag (liksom många andra) en doft med citron, just nu tycker jag att L’Occitane’s Verbena doftar jättegott!

 35. Ping: Brownie-succé på Mornington | Amy von Sydow Green

 36. Jag tänker mig en ren & härlig doft! Fruktiga & söta dofter har funnits såpass länge på marknaden bland alla sommarprodukter, känns så tråkigt & dessutom har jag aldrig gillat att lukta sådär sött & kletigt.

  En härlig doft av nytvättat, tex! Att ha en scrubs som luktar lite av olika sorters sommarblommor (Kaprifol, Pion, Syren) att börja med & sedan ha body lotion som friskar upp med nytvättat, som blandar sig perfekt med blommorna. Fräscha dofter som lite ”smyger sig på” istället för att det ska vara som en BOMB. Lite nytänkande men ändå något som folk är lite vana med nu 2012!

  KRAM!

 37. Såg en efterätt med limemarinerade jordgubbar och tänkte att det måste både lukta och smaka gott. Svensk sommar med sting eller vad man ska kalla det.
  Så någon form av jordgubbe-lime kombination skulle jag gilla.

 38. Hej!
  Min dröm-sommardoft är en krämig, lite mjölkig jordgubbsdoft. Ungefär som en milkshake! En skön lukt fylld med små ”doftmoln” av rabarber. Åh verkligen min drömparfym om den fanns 🙂

 39. Hm, om jag skulle få bestämma så skulle jag välja en lite annorlunda doft. Lite toner av lakrits/anis skulle jag gärna se!

 40. Ping: Tack underbara Clara! | Amy von Sydow Green

 41. Hej, för mig finns bara lavendel. Jag syr egna doftpåsar med lavendel och fyller garderoberna med dem. Tänk en underbar hudlotion att matcha det med 😉

 42. Jag skulle gärna vilja ha en jordgubbsdoft. Jordgubbar är det absolut mest somriga för mig. Att inte bara äta jordgubbar nästa sommar utan också dofta som en jordgubbe hade inte varit helt fel!

 43. Ping: Spänningen stiger… | Amy von Sydow Green

 44. Ping: Spänningen stiger… | Amy von Sydow Green

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s