Glasstårta från New York

Ett av de många (!) smarriga och enkla kalasrecepten i vår bok är min ”glasstårta från New York”, som man gör med en botten av krossade Oreo cookies. Därför fick alla bokpartygäster med sig varsitt paket Oreos, så att de genast skulle komma igång och använda boken. I kokboken dekorerade vi den med godis, som ni ser här nere i bilden till vänster. Då blir det ju extra fin till barnkalas.

Glöm inte att ni fortfarande kan köpa boken signerad genom att klicka här! 🙂

PS. Blev förresten jätteglad när jag såg detta, ”årets kokbok” – TACK Sara!

3 tankar om “Glasstårta från New York

  1. Gott med glasstårta!
    Beställde er bok tidigare i veckan men är osäker på om det stod signerat exemplar då? Ett signerat exemplar hade varit extra roligt men det kanske inte går att byta mot i efterskott? Hoppas på att det är signerat och ser fram emot att få läsa er fina kokbok:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s