Har ni hunnit bläddra?

Det är så spännande (och lite overkligt…!) att boken äntligen finns ute. Nu är jag så nyfiken, är det någon som har bläddrat i den? Är det någon som har hunnit laga något? Läsa lite? Eller hittat några bra idéer?

Kommentera gärna, det skulle vara så kul att höra lite respons! 🙂

14 tankar om “Har ni hunnit bläddra?

  1. Jag har bläddrat, märkt ut vilka sidor jag ska börja med och meddelat killen att vi måste utöka vårt basskafferi. 😉
    Superfin och härlig bok som ni ska vara stolta över!

  2. Jag ar nyfiken pa boken, den ser verkligen fin ut. Eftersom jag bor tillfalligt i USA sa har jag just bestallt ett ex till min mamma i Sverige! Tack for en inspirerande blogg. Mvh Madelen

  3. Jag kommenterar mer utförligt sen, ligger i sangen och laser Amanda Hellbergs senaste och svarar via seg mobil nu… Jag gjorde precis din ugnsomelett, den var jättegod! I morgon tänker jag nog gora Stellas citronkaka till en filmkväll med kompis!

  4. Har bara bläddrat igenom den än så länge, får bli en ordentligare titt senare ikväll med en kopp te. Men jag gillade den verkligen, känns som det kan bli en ny favorit. Härliga bilder och användbara recept, sånt gillas! Trevlig helg!

  5. Jag beställde ett signerat exemplar från Adlibris och jag är förvånad över hur bra boken är 🙂 Jag hade höga förväntningar, men den är faktiskt bättre än jag trodde. Fina härliga sommarbilder och många recept som måste testas. Tack! Hälsningar från Helsingfors!

  6. Jag fick hem boken igår och kastade mig på den direkt! Har inte hunnit laga något än tyvärr, men allt ser delikat ut! Först ut blir nog någon av salladerna och sen kolatårtan eller kanske Toves bästa kardemummakaka till efterrätt. Återkommer när jag lagat! Gillar speciellt att ni varvar recepten med fina texter och härliga bilder 🙂 Underbar bok!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s