Syskonlunch

Tittade genom lite bilder från min snabba Sverige-resa, någonstans mellan releasefester och intervjuer hann vi också med en snabb men trevlig syskonlunch på Nybrogatan. Blir inte tillräckligt ofta nuförtiden men alltid lika kul när vi får ihop det!

Annars en alldeles vanlig lördag här i Philly, fotboll+farmers market+lekplatsen är förmiddagsprogrammet. Såg just så fina ord om vår bok hos Helena på En mammas dag, vilket bra sätt att vakna 🙂

9 tankar om “Syskonlunch

 1. Fick hem er bok igår och vill bara säga att den är helt ljuvlig!! Jag älskar den! Så fina bilder och bra enkla recept!

  Idag har jag gjort rosa chokladbräck och snart väntar blondies! 🙂

  Ser framemot vår, höst och vinter med systrarna von sydow!

   • Jag väntar ivrigt på uppföljarna! 🙂

    Blondiesarna blev såå bra liksom banan/hallonglassen 🙂

   • Jippi, vad kul! Idag är det ruggigt och grått väder här, hoppas på soligt och fint nästa helg så ska jag göra lite glass jag också!

 2. Hej Amy! Jag skulle så gärna vilja läsa din bok! Älskar att laga mat men det är så synd att man inte kan hitta dem här i US… Önskar att den gick att hitta i Boston, skulle vara så mycket enklare och billigare än att skicka den hela vägen från Sverige. Hoppas du har en trevlig helg, nu är det finals på första college året som gäller!
  Kram Ellen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s