Brownie-succé på Mornington

En sak som verkligen gjorde succé på releasekalasen i veckan var våra brownies. Tricket med riktigt bra brownies är att de ska bli saftiga och lite sega, bra tuggmotstånd men ändå ska de liksom smälta i munnen! Jag provbakade vårt recept väääldigt många gånger för att få till det så bra som bara möjligt…

Därför var det lite spännande i Stockholm, när Morningtons restaurang (tack så mycket för att vi fick vara hos er och tack Lotta, Camilla och ni andra för att ni hade ordnat så fint!) skulle baka dem till releasekalaset. Vi hann ju inte baka själva till 150 personer… Men de blev verkligen helt perfekta! Ni som har skaffat boken, testa, så hoppas jag att era blir lika goda.

PS 1. Glöm inte att vara med och tävla!

PS 2. Titta in hos Terese på Spark i baken så ser ni en av de supersöta små buketterna som Mornington ordnade, deras husfru ville matcha vår stil och vi tycker hon lyckades perfekt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s