På hemväg

Vi har haft en sån härlig eftermiddag – fika med supergod kardemummakaka hemma hos en svensk kompis som flyttat in alldeles i närheten. Sån lyx! Barnen lekte för sig själva (till och med Stella fick vara med, ofta tycker de att hon är för liten men inte idag…) och vi vuxna kunde fokusera på viktiga saker som kaffe och kaka. Här hittade jag en bild från releasefesten i Göteborg. Sista gästen cyklade hem med en full cykelkorg. Förresten, det är så fantastiskt roligt att läsa om när folk lagar våra recept, har ni testat något än?!

9 tankar om “På hemväg

 1. Hej Amy! Tack för fint bokmingel! Tänkte testbaka något ur boken idag och undrar över en pyttegrej på sidan 76, där du tipsar om att det även finns ett annat blondies-recept i boken, vilket då? Jag bläddrar hej vilt och kommer inte på vilket det är 🙂

  • Hej! De är på sidan 73, bredvid brownies-receptet – åh, kan inte riktigt bestämma mig för om jag gillar citrus-blondies eller ”chunky” blondies bäst, men de är väldigt olika 🙂 Du får ta och baka bägge två!

   • Aha dääär. Nu har jag en variant av chunky pecan blondies i ugnen. Bytte ut pecannötter mot pistagenötter och cashewnötter, för det var det jag hade hemma. Och så åkte det i lite torkade tranbär. Smeten såg mycket lovande ut!

 2. Idag lagar jag Världens godaste kolatårta, Minipizzor a la Kvarngatan, Meggies kryddiga nötter och eventuellt Garam Masala blomkålen. Till allt detta blir det sedan grillspett och en bulgursallad. Hoppas att det blir super! Kokar den kondernserade mjölken just nu 🙂

 3. Låter som en supermysig eftermiddag! Här i Stockholm skiner solen, uteserveringarna är överfulla och jag ser fram emot att komma hem till din och Ebbas bok och baka något smaskigt till kvällen, återkommer med rapport! Önskar er en härlig Valborg (om ni firar det där borta)!

  /Ellie – waysofseeing.blogg.se

 4. Tack för en mycket inspirerade bok!
  Boken landade i min brevlåda i fredags, och nu har jag redan testat mangosalsan, grötbrödet och kardemummakakan!
  Gott gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s