Sommarplaner

Idag känns det som en svensk sommardag i Philly. Sådär liiite kyligt i skuggan men varmt och skönt i solen. Kitty och Stella har lekt med Georgie, en av gatans katter, de är helt besatta – nej, vi är inte redo för ett eget husdjur förresten, inte jag i alla fall… Och så har de blåst såpbubblor, Stella försöker men lyckas bara vart tionde blås eller så. Det är svårt att göra munnen till ett bra såpbubble-oooo!

Annars funderar jag på sommarplaner. Just bokat in roligt Marstrandsbesök – våra svensk-amerikanska Philly-kompisar – helgen efter midsommar, kul! Det ingår också i min sommarplan att fixa härligt karamelligt  South Beach-rosa naglar då och då. Gillar att sitta ute på vår lilla innergård med fötterna i ett fotbad och läsa deckare, sen måla naglarna och dricka kaffe medan lacket soltorkar – åh, sommar och Marstrandslängtan!

4 tankar om “Sommarplaner

  1. Du har alltis så tjusiga naglar. Och jag gillar att de är korta. Modernt, snyggt och rätt längd för att kunna sköta ett jobb och ändå vara tjusig! Fin inspiration för en nagelbitare som jag, nu är de på väx…

  2. Tack och lycka till med växet 🙂 Mamma satte stoppochväx på Ebbas naglar när vi var små kommer jag ihåg, urk, sånt där medel som smakar äckligt… Gillar också korta naglar, tycker det funkar med stark färg om de är korta men långa blir för damigt liksom! För att inte tala om opraktiskt också!

  3. Har aldrig varit en husdjursmänniska heller, men de senaste månaderna har jag också, liksom dina barn, blivit helt besatt! Närmare bestämt av katter, hundar tycker jag fortfarande inte om. Alltså katter, de är ju ändå så söta och mysiga! Men ändå självständiga. Undrar om kattbesatthet är något som händer automatiskt om man är singelkvinna som fyller 30. ;D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s