Trevlig Valborg!

20120430-112119.jpg

Hoppas att ni har en riktigt rolig valborgsmässoafton allihop! Någon i Göteborg som ska spana in cortegen? Har jag inte gjort på många år, men när jag tänker på den minns jag kalla ben i sommarklänning… Trädgårdsföreningen brukar ju vara fint också!

Blommorna ovanför hör hemma i en grannes trädgård, för en glimt av mina planteringar se nedan, snyft… Gröna fingrar? Nej, jag tror inte det…

20120430-112524.jpg

Jo, det är en hyacint jag pressat ner och nej, den mår inte särskilt bra!

6 tankar om “Trevlig Valborg!

  1. Jag gillar verkligen hyacinter och i Sverige tänker man ju mest på dem som julblommor. När vi nyss var i New York kryllade det av dem i olika blomlådor och planteringar, åh, vad de luktade gott, och det var ju lite annorlunda att betrakta dem som vårblommor istället. Men absolut passande, tycker jag.
    Jag kan också trösta dig med att mina planteringar brukar vara mer lika din än din grannes… 🙂 Har varken energin eller tålamodet.

    • Ja visst känns det konstigt med hyacinter på våren! Har nog samma problem, behöver mer energi och tålamod till mina planteringar…

  2. Amy, fråga grannen vad växterna heter som hon/han har planterat och köp likadana! Det verkar ju vara såna som trivs med läget.
    Ha en trevlig amerikansk Valborg!:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s