1 maj

20120501-124527.jpg

Fruktskål, tulpaner och Josef Frank piggar upp den här gråa dagen. Tänk att det redan är 1 maj! Vad hittar ni på idag? Efter lunchdate med mannen ska jag plugga en stund till innan det är dags för skolhämtning, bara att hugga i!

6 tankar om “1 maj

  1. Strålande sol (för vilken dag i ordningen?!) och trädgårdsarbete i shorts & linne mest hela tiden. Kinderna hettar, livet är härligt!:-)

  2. Frukost på en brygga vid Strandvägen, sedan en promenad hemåt i solen (stötte på ett första maj-tåg på Kungsgatan) och därefter lagat supegoda köttbullar i hemgjord tomatsås som vi precis ätit upp! Nu blir det lite fix inför morgondagens jobb och jag kan bara konstatera att ett par dagars till ledighet i det underbara vädret hade varit härligt. Lycka till med tentan! Jag skriver själv min näst sista på torsdag så imorgon blir en riktig pluggdag. Ha en skön kväll!

    Ellie – waysofseeing.blogg.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s