Tack underbara Clara!

Tittade just in hos Underbara Clara och såg att hon hade skrivit om boken! Så kul.

Annars sitter jag här i ett grått Philly och försöker vara disciplinerad. Vissa dagar går det lätt, andra dagar är det svårare… Nu måste jag verkligen öppna skolboken och läsa på inför tenta imorgon. Istället har jag spanat in Lululemons nya baddräkter (nja) och så föll jag för en söt ”rashguard” – jag tycker verkligen att det är så tjatigt med all solkräm hela sommaren så i sommar satsar jag nog på tröja istället vissa dagar!

Förresten, glöm nu inte tävlingen, åh vad många bra idéer ni har, imorgon annonserar jag vinnarna!

 

4 tankar om “Tack underbara Clara!

  1. Hej Amy! Jag blir så nyfiken på vad det är du pluggar just nu? Själv läser jag sista terminen på en masterutbildning i konstvetenskap i Skottland – fullt upp på pluggfronten här också! Lycka till med din tenta imorgon! Hälsningar Charlotte

  2. Hej Amy! Har följt dig i flera år men aldrig kommenterat av någon konstig anledning. Fick hem kokboken igår och är som väntat älskar jag den! Jag tänkte baka era brownies till min sons dop om några veckor och undrar om du tror att dom kan bakas i god tid och frysas? Hälsningar Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s