Spänningen stiger…

Härmed annonseras de fem vinnarna av härliga skrubbar och krämer från ACO!

1. Anna: Liljekonvalj är min drömdoft för sommaren. Har inte hittat någon bra och effektiv lotion med den doften, men ACO kanske kan?

2. Elsa M. Gonzalez: Till nästa sommar önskar jag mig en lotion och en scrub med doft av fläder, för mig finns inget somrigare! Denna sommar provar jag dock gärna en med citrus, nyförlöst och trött tror jag att jag kommer vara den väl värd!

3. Karin: SMULTRON! Mest för att jag drömmer mig bort från tentaplugget till sommarbalkongen, där jag mest av allt vill plantera en massa smultronplantor i mina blomlådor. Jag har hittat fina, billiga blomlådor på ikea. Stora planer mitt i tentaplugget. Smultron lovar sommar!

4. Christine: Jag gillar avokado till nästan allt! Så det får bli mitt önskemål!

5. Linnéa: Hm, om jag skulle få bestämma så skulle jag välja en lite annorlunda doft. Lite toner av lakrits/anis skulle jag gärna se!

Maila mig (amysilveria@hotmail.com) era adresser så kommer paket på posten!

 

En tanke på “Spänningen stiger…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s