Filminspelning

20120503-125245.jpg

Inte varje dag man ser en New York-taxi här i Philly! Visade sig vara filminspelning, såklart väldigt spännande… Spanade en liten stund men såg inga filmstjärnor tyvärr. ”Dead Man Walking” hette filmen de spelade in, finns det inte redan någon film som heter så? Nej, nu är det allt dags för mig att jobba lite. Hoppas allt är bra med er!

20120503-133233.jpg

Hmm, de här killarna såg lite smått kända ut, eller annars var de maffiatyper, hihi…

4 tankar om “Filminspelning

  1. Jo!
    Susan Sarandon spelade nunna som försökte hjälpa en fånge på death row (hm, spelades han av Tom Hanks månne?), Bruce Springsteen gjorde en låt till soundtracket som också hette Dead Man Walking. Jag grät en hel del, den kom när jag gick på högstadiet, för typ…15 år sen alltså. Oj…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s