Dagens höjdpunkt

20120504-154450.jpg

Åtminstone för Stella… Lunch med stora barnen i Kittys kindergarten-klassrum. Ruggigt spännande!

7 tankar om “Dagens höjdpunkt

 1. Hej Amy,
  Blev lite nyfiken på det här med lunchen. Hur funkar det hos er? Har barnen med sig lunch hemifrån varje dag och vad brukar det i så fall vara? Min dotter går på en I Ur och skurförskola och har med sig varm lagad lunch en gång i veckan och mellis de andra dagarna.

  Må så gott!
  Sibel

  • Hej Sibel!
   Kitty har med sig lunch hemifrån varje dag, suck, önskar att de hade en vanlig svensk skollunch… Lunchlådan ligger i skolväskan fram till lunch kl 11 och de har ingen möjlighet att värma, så oftast blir det mjölk + en smörgås + en banan eller någon variation på det. Funkar bra men ser fram emot att inte packa lunchlådor i sommar! Stella har också med sig lunch varje dag, men får mellanmål i skolan. De värmer hennes mat så hon brukar få med sig goda rester och en yogurt 🙂

   • Halloj igen!
    Måste få tipsa dig om en superbra mattermos från Primus. Vi använder en liten och nätt modell som som heter ”Lunch jug”. Den tar inte så mycket plats i ryggsäcken och är ganska lätt att bära. På morgonen lägger vi i varm mat (ofta någon rest från dagen innan) som sen håller sig precis så varm fram till hon ska äta vid lunch. Eftersom hon ganska ofta äter ute i skogen kan de inte värma maten och då är de termosarna oslagbara.
    Kanske något du vill testa för dina tjejer.

    Ha det fint!
    Sibel

  • Hittade den på Pottery Barn, gullig tyckte jag! Firade ni förresten Star Wars day igår? ”May the 4th be with you!” – träffade kompisar på lekplatsen och alla tre barn + pappan hade Star Wars t-shirtar på sig, Kitty var lite sur för att hon inte hade någon…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s