Oh no

20120504-071618.jpg

Den här dagen börjar inte bra! Mitt favoritkaffe är slut – brukar ta med mig från Sverige (jag vet, jag vet…) och så glömde jag att köpa nu sist. Bu! Kitty å andra sidan förklarade för mig igår att idag skulle bli den absolut bästa dagen i hennes liv! Varför? Jo, Stella och jag ska följa med på hennes field trip till en barnfestival, de har halvdag så på eftermiddagen är vi hemma samt sist men inte minst blir det cupcakes-party för klassens lärarstudent som har sin sista dag idag. Hoppas att ni alla njuter av härliga fredagskänslor!

7 tankar om “Oh no

 1. Hej Amy!

  Har du någon möjlighet att göra dina bilder lite mindre innan du publicerar dem? Jag läser din blogg i readern och bilderna är gigantiska i min (google) reader. Jag kan inte se dem.

  Det är inte alla bilder, men den här till exempel är gig-an-tisk!

  För övrigt: älskar din blogg!

  Hej hej!

  • Hej Johanna! Ojoj, ska se vad jag kan göra, tror att jag använder lite olika storlekar… Så roligt att du gillar bloggen, tack 🙂

 2. Hej, trevlig fredag ni med. I min dator är bilden i perfekt storlek. Stackars dig som är utan kaffe, men finns det inte ngn sort för bryggare nu hos er. Såg det i höstas hos några bloggare jag läser, som var så glada att det kommit äntligen, var ngn av våra vanliga sorter har jag för mig.

 3. Du får be om paket hemifrån, det gör jag när jag saknar vissa saker alldeles för mycket (läs västerbottenost)! Vet inte hur stort SWEA är i Philadelphia, men om de har en julmarknad kan det kanske kan vara värt att hjälpa till med planeringen så att du kan påverka utbudet av vad de tar in – så kan du sen köpa upp dig på kaffe för resten av året! När Toronto har sin julmarknad passar jag tex på att köpa knäckebröd så att jag klarar mig till nästa november. 🙂

  • Ja, precis! Åh, du har rätt, man borde förstås ordna julmarknaden… Fast än så länge har vi åkt hem på julen så då får jag min dos av allt svenskt då åtminstone 🙂

 4. Det där kaffet är min frukostfavorit, perfekt för en snabb latte. 🙂 Jag tror faktiskt att det är från dig eller Ebba jag ursprungligen fått tipset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s