Vi är på topplistan!

HURRA, vi är inne på topplistan på Bokus! Detta måste nästan firas lite, eller vad tycker ni?! Passa förresten på att slå till, de har ju ett riktigt bra pris också… I de flesta bokaffärer kostar den 250 – 300 kronor. 🙂

Jag måste också passa på att tacka alla er därute som hör av er, det är så roligt att höra att våra recept bakas, smakas och uppskattas så mycket runt om i världen!

11 tankar om “Vi är på topplistan!

  1. Grattis!!! Så kul, verkar vara en väldigt fin bok. Bor utomlands men när jag kommer hem i sommar ska jag klicka hem ett exemplar till mamma. Fira på!

  2. Grattis till en fantastiskt härlig bok, så inspirerande, så vackra bilder, en riktig godisbit!

  3. Vad roligt för er, grattis! Jag bläddrade lite i ett ex inne på akademibokhandeln i torsdags, den ser riktigt bra ut! Får nog köpa mig ett ex 🙂 kram

  4. Selvsagt må det feires 🙂 har selv kjøpt den over nett. Boken har nydelige bilder og enkle oppskrifter, det eneste jeg savner er hvilke størrelse det skal være på kakeformene, det har jo mye å si for resultatet 🙂

    • Ja, det skulle jag också vilja ha! Som Anja påpekar betyder det en väldig massa för slutresultatet… Så till nästa kokbok får ni ha med det! 🙂

      • Får vi ordna 🙂 Men många recept har väl ändå formstorlek har jag för mig? Typ brownies och så! Annars är det bara att fråga här på bloggen!!!

  5. Ääääääääääälskaaaaar boken, så härlig och somrig! Grattis till finfin bok och topplisteplacering. Hämtade ut mitt ex på ”posten” idag, har inte hunnit läsa så mycket, men ska skynda mig med förberedelserna inför jobb/dagis imorgon så jag kan dyka ner i sängen och läsa mer 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s