Laddat upp

20120507-101740.jpg

Nu har jag laddat upp med massor av frukt, bär och grönsaker inför veckan! Härligt – finns allt det där nyttiga (och goda!) hemma i kylskåpet måste man ju göra sig av med det. Då blir det lättare att äta bra tycker jag. Till lunch gör jag nog sallad med färsk sparris, mmm… Nej, dags att komma igång med dagen, uppgifter som ska lämnas in och en hög mail att svara på.

Hoppas ni alla har en toppenmåndag!

20120507-102107.jpg

6 tankar om “Laddat upp

  1. Mmmmm Gott! Apelsinerna är så goda just nu!! Här har vi också laddat med veckans mat, Stella & jag drog till Tyskland för lite billigare matvaror. BTW, jag hittade Nespresso Espresso i portionsförpackningar, 15 st för 1.99 Euro. Maila om du vill att jag skickar ett par paket, det är ju lätt & billigt istället för glasburk;) KRAM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s