Söta figurer

Visst är de söta de här figurerna från Luna Dsign! Hörde först talas om dem via Ebba, har för mig att Malin som gör dem är en av hennes kollegors dotter eller så, i vilket fall, väldigt gulliga presenter – Malin skickade varsin till Kitty och Stella. Något som gör figurerna extra lekvänliga är de långa armarna och benen, Kitty och Stella kom genast på att de kunde bära figurerna på ryggen, mycket praktiskt!

4 tankar om “Söta figurer

  1. Hej!
    Supersöta figurer! Vilken fantastisk kokbok ni har gjort !!! Jag köper många kokböcker men er är redan en favorit 🙂 Gillar era personliga texter, de fina bilderna och- såklart- de fantastiska recepten. Har redan provat din granola ( godaste jag gjort och har nog provat ett tiotal recept) och den smarriga vattenmelon- och fetaostsalladen. Ser fram emot en lång, skön sommar med er fina bok som inspiration till långa middagar med familj och vänner!

  2. WOW!! Vilket fint inlägg! Det var ju en jätterolig idé att ha dem på ryggen. Barn är såå uppfinningsrika. Är det okej om jag lånar bilderna till min blogg och länkar till dig??
    Kolla förresten på facebook, på min profil så får du se ”proffsbilderna” på lunafigurerna och en baby. Helt underbara. Jag kan knappt tro att det är jag som gjort dem.
    Hoppas allt är bra med er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s