Mammatankar

20120508-112419.jpg

Plockade fram en piketröja till Kitty imorse men hon tyckte det var bättre med skjorta: ”jag håller ju på att bli riktigt bra på knappar nu och måste träna” – dagens stoltaste ögonblick för mig! Tänk att Kitty äntligen har lärt sig förstå att man inte alltid kan saker genast, att det kan krävas många försök och mycket övning. Det är så viktigt det där och Kitty har inte haft så lätt med tålamodet alla gånger. Nej jag kan inte, nej det går inte och så vidare… Sånt är ju svårt för oss vuxna också, eller hur?!

3 tankar om “Mammatankar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s