Nya skor

Både Kitty och Stella behöver nya skor! Stellas fötter växer som ogräs, nu får jag nog köpa storlek 26, hallå, vad händer?! Kittys fötter var däremot mindre än vad jag trodde. Tur att jag mätte… Tror att jag ska satsa på några lite luftigare gympaskor typ Keen, inte så snyggt men väldigt praktiskt, hmm… Cienta gör ju många söta skor, kanske ett par prickiga Mary-Janes till Stella? Eller mer klassiska Adidas… Kitty har gillat sina New Balance så mycket men nu har de fått ett litet hål på tån, hmm, kanske likadana igen. Hjälp vad mycket skor det finns att välja på alltså!!!

Bild från zappos.com

En tanke på “Nya skor

  1. Åh tyckte det fanns många skor där i Keen sortimentet som var urfina! Lycka till med skojakten:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s