Solstrimmor

20120508-073336.jpg

Åh vad jag gillar ljusa vackra majmornar! Vaknar av att solen lyser in lite smått. Massor av jobb att få gjort när jag lämnat Kitty och Stella, men det kanske får bli en kaffe i solen på trappen först… I eftermiddag ska jag hälsa på en kompis och hennes lilla Mila, 10 dagar gammal, gissar att det bli dagens höjdpunkt, mysigt!

4 tankar om “Solstrimmor

 1. Hej Amy,
  Har precis fått hem mitt signerade exemplar av er bok. (Tom signeringen var vackert gjort med en fin blomma.) Läste genom den igår och tyckte den var fantastisk. Fina bilder och vettiga, enkla recept. Men det bästa var att förflyttas till ett sommrigt Marstrand, riktig sommarinspiration.

 2. Hej Amy!
  Jag har följt din blogg i flera år och tycker att den väldigt trevlig och inspirerande. Skulle dock gärna vilja få lite mer glimtar av dina läkarstudier (är själv läkarstudent)! Är du klar, eller håller du på att göra motsvarande AT i USA nu? Vilken specialitet tror du att du kommer att satsa på? Har förresten önskat mig er kokbok i födelsedagspresent =)
  Ha det jättebra!

  • Hej Stina! Vad roligt att du gillar bloggen. Jag blev klar med min svenska läkarexamen 2009, nu inriktar jag mig mer mot forskning och näringslära. Har inte gjort AT här i USA – får se hur det blir i framtiden men just nu känner jag att det är väldigt svårt att kombinera med familjeliv (100 arbetstimmar i veckan, noll kontroll över schema, max två veckors semester) och andra projekt jag vill göra… Annars hade jag funderingar på internmedicin, psykiatri, allmänmedicin och faktiskt hud också 🙂

   Lycka till med studierna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s