Dofter

Ni kom ju med så många härliga förslag om somriga dofter i tävlingen häromveckan (Linnéa, jag saknar fortfarande din adress!!!) och här är några favoritdofter från mitt badrumsskåp – det är förresten gigantiskt, vårt hus har lite garderobsbrist, men i badrumsskåpet kan jag verkligen sprida ut mig. Jeff får ett litet litet hörn…

French Lilac från Pacifica doftar syren, riktiga vårkänslor, rätt så billig också, bra! Bath från Bobbi Brown är en sån där lite ”tvålig” fräsch doft som passar vid alla tillfällen. Bronze Goddess från Estée Lauder vågar jag nog kalla den ultimata sommardoften. Precis vad man vill ha en varm sommarkväll efter en lång dag på stranden. Den har någon liten aning kokosdoft som påminner om ”gammaldags” solkräm men inte för starkt, lite blommig… Testa! Får alltid massor av komplimanger för den.

10 tankar om “Dofter

  1. Tack för bra dofttips!
    Jag letar alltid efter blommiga, aningen söta dofter.
    När man som jag är lite äldre passar inte citrusdofter på huden….det luktar INTE gott som det gjorde när man var ung:-)

  2. Super! Tack! Jag alskar kokos, men har haft lite svart att hitta nagon god doft som ar lite lagom sadar. Ibland blir det for mycket och blir mer kvaljande (typ som med citrondoft). Skall prova nar tillfalle ges! Eller forsoka prova fort och hinta att det blir en toppen morsdagspresent! 😉

  3. Så, nu har jag mejlat min adress 🙂 Ursäkta fördröjningen, bättre sent än aldrig hoppas jag… Så kul att faktiskt vinna något!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s