Lyxlunch

20120510-153205.jpg

Extralyxigt vatten åtminstone! Och så satt vi på en solig uteservering. Efter det har jag stressat som bara den för att få klart en liten presentation jag ska hålla på min kurs alldeles snart, pust, alldeles svettig. Ser verkligen fram emot att komma hem ikväll!

4 tankar om “Lyxlunch

  1. Lite orelaterat men sag du o Jeff celtics matchen igar eller Phillys match? Vilken spannande match. Nu kommer dem att motas. Ska ni forsoka ga pa nagon av matcherna?!

    • Jeff såg matchen, han är på jobbresa i Kalifornien, jag missade för jag hade skola – och så tycker jag det är roligast när man kan se tillsammans! Väldigt spännande nu med Celtics sixers 🙂 Vi var på en match mellan dem för några veckor sen och då var det fullständig blowout, Celtics förlorade med en massa poäng, typ mer än 20 har jag för mig, hu…. Hoppas det går bättre nu, heja på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s