Solig morgonlek

20120511-093157.jpg

Strålande morgon här! Stella har hemmadag med mig, vi har olika ärenden på programmet men just nu är det bara lek i solen som gäller. Och så kaffe för mig. Härligt!

20120511-093306.jpg

8 tankar om “Solig morgonlek

 1. Va mysigt det låter med hemmadag och solsken!
  Fint här också, +19, blå himmel, men lite blåsigt.
  Passar på att tacka än en gång för parfymtipsen du gav häromdagen! Nu har jag fått hem tre sorters Pacific (syrén, guave och gardenia). Syrén är bäst!:-)

 2. Barnen var hos en kompis. Satte mig i soffan med kaffe och hembakta sega snittar (innehåller bland annat muscovadosocker, hackad söt lakrits, kakao recept från Land rekommenderas!) och läste i Er kokbok. Många inspirerande recept och fina foton.
  Kan tänka mig att antalet turister i Marstrand ökar markant 🙂

  • Hej morsan! Åh, låter som en härlig stund och de där snittarna vill jag gärna baka! Ja, vi får väl se om det blir proppfullt på Marstrand i sommar 🙂

 3. Vilka fina hus! Vill se mer bilder på hus och på Philadelphia! Älskar gamla tegelhus! (Trivs som fisken i vattnet nere i Lund där jag pluggar, Skåne är ju fylld av tegelarkitektur.)
  Trivs du bra i Philadelphia, är det en mysig stad?

  • Jag gillar verkligen Philadelphia, tycker det är en så mysig stad! Framförallt älskar jag vårt område som jag tycker är unikt. Går inte att jämföra med något annat! En vild blandning av människor från olika kulturer, stor moské runt hörnet från oss, universitetet alldeles i närheten vilket gör att området blir ännu mer internationellt, en fin park, massor av spännande restauranger… Bilden är tagen från vår front porch och husen man ser mitt emot är Stellas dagis 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s