Starstruck

Nu är klockan snart tio här och det är verkligen dags för mig att sjunka ner i soffan! Pratade just med Jeff som är och föreläser i soliga Kalifornien. Själv har jag planerat en Greys Anatomy-kväll, frågan är om jag orkar med tre avsnitt nu när jag inte kommer igång förrän kl tio… Har suttit med en skoluppgift som tog alldeles för lång tid fram till nu.

Men nu till det viktiga! Titta så fint Charlotte Perrelli har skrivit om oss. Jag blev alldeles starstruck när jag såg det. Och sen svarade hon snabbt som blixten på min kommentar under inlägget också, oj vad kul! Spana genast in alltså! Och ha en riktigt trevlig helg också 🙂

12 tankar om “Starstruck

  1. Ja, det var fint skrivet av Charlotte. Hörde henne sommarprata för några år sedan och jag slogs av hur jordnära och sympatisk hon verkade. En bra tjej! Skulle väldigt gärna höra någon av systrarna Sydow sommarprata någon gång också!

  2. Hei! Her kommer en hilsen fra Oslo, Norge. Kjempefin blogg! Jeg studerer medisin selv (for å bli läkare/lege), og jeg lurer på hvordan det er å jobbe i USA? Jobber du som lege nå, eller hva slags kurs holder du på å ta? Ha en fortsatt fin lørdag! Solig hilsen fra Oslo

    • Hej Nora! Jag läser en Mastersutbildning i Human Nutrition här. Det är annorlunda att arbeta som läkare i USA, framförallt MYCKET längre arbetsdagar… Lycka till med studierna 🙂

  3. Jag hämtade ut boken igår och ert förord om intentionerna med boken slog inte fel. Ikväll puttrar fiskgrytan på spisen. Eftersom allt ska ha en egen touch är torsken utbytt mot havskatt och så plussar vi på med blåmusslor också. Det doftar jättegott!

  4. Har beställt boken och ska ge den i Mors dags-present till min mamma. Men jag lär nog skaffa en till mig själv med! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s