Glass i stora lass

20120513-193247.jpg

Vi avslutade vår mors dagsutflykt på Bredenbeck’s glass i Chestnut Hill – yummy var vi överens om allihop! Mocha chip och någon smak med graham crackers och lite annat i till mig… Nu sover flickorna som stockar. Jeff och jag ska försöka vara effektiva och jobba fram till Mad Men!

Kitty frågade mig om jag var nöjd med min mors dag. Hon är så rolig och fundersam nuförtiden. Jag var absolut helnöjd, Kitty hade ju gjort världens finaste kort till mig + förberett skattjakt innan jag vaknade igår morse!

20120513-193716.jpg

20120513-193724.jpg

6 tankar om “Glass i stora lass

  1. Så gulligt av Kitty! Firade morsdag med att gå på Yankees match, väldigt roligt! Grattis på morsdag!

  2. Ah! Vilken blast from the past jag fick nar jag sag det har inlagget! Dit brukade vi ga och ata glass nar vi var pa besok i Philly. 🙂 Jag och maken fick ata glass fran Ben & Jerry i bilen nar sonalyckan sov i baksatet, vad gor man inte for att de skall sova middagsluren utan att vakna.. Lika gott, men mindre mysfaktor.

  3. Ah, Bredenbeck’s!! Vilka flashbacks jag fick nu… Jag och Fredrik har tillbringat manga varma sommarkvallar pa den dar banken med varsin bamseglass. Vi bodde ju farligt nara… 😉 Vilken mysig mors dag ni verkar haft! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s