I naturen

20120513-220635.jpg

Även om det visst finns en del träd inne i stan där vi bor och en park rätt nära så saknar vi naturen ibland! Imorse köpte vi med oss frukost från Starbucks som picknick och hängde i härliga Pastorius park en bit bort, Kitty och Stella lekte och plockade blommor. Sen körde vi vidare mot Morris Arboretum, en botanisk trädgård vi tänkt åka till hur länge som helst, idag blev det alltså äntligen av och oj vad stort och vackert det var! Roligt för barn var det också. Kul att hitta något nytt då och då!

20120513-221054.jpg

20120513-221110.jpg

20120513-221125.jpg

4 tankar om “I naturen

  1. Hej Amy! Ville bara berätta att jag just kommit hem från bokhandeln där jag tittade i er bok. WOW, den var så himlans fin! Recepten var inspirerande och bilderna så somriga och fina. Den skall absolut få en plats i min bokhylla! Kram Erika

  2. Härliga, underbara bilder med lyckliga barn. Jag är väldigt glad åt er bok och har skrivit om den i min blogg http://www.dorit.se just idag och ser att den ligger utlagd precis så här nedanför. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s