Glöm inte!

Glöm inte att imorgon är sista dagen ni kan tävla om den fina sjalen!

Här är jag i några av mina gravidfavoriter: leopardkoftan använde jag minst en gång i veckan när Stella låg i magen, stretchiga linnen från American Eagle Outfitters nästan varje dag och något skönt på fötterna…

2 tankar om “Glöm inte!

  1. Är jättesugen på att testa en massa nya recept efter att ha läst er bok!! Hmm, får se vad jag ska börja med, scones eller bran muffins kanske.. Gillar den mycket! Har tipsat mina bokcirkelsvänner om boken i vår lilla blogg också. (http://bokcirkel2011.blogspot.com om du vill kika.)
    Har just läst en amerikansk klassiker av Harper Lee, To kill a mockingbird, den ska diskuteras imorgon.
    Hälsn. Andrea 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s