Graduation day

20120514-165016.jpg

Går förbi massa söta (ok kanske inte syns på bilden) graduates på väg till kvällens kurs. Roligt med alla glada ansikten. Och det är ändå lite extra festligt med hattar och stora kappor eller vad det nu kallas, hål i huvudet just nu!

2 tankar om “Graduation day

  1. Vet du var den konstiga klädseln med hatten kommer ifrån vid ”graduation” rent historiskt? Min systerdotter tog en amerikansk examen för några år sedan med denna konstiga hatt som utstyrsel? Ser ju väldigt märkligt ut

    • Nej jag vet inte alls, men det är ganska roligt! Som professor har man också en cape och band i olika färger som signalerar alla olika ”degrees” man har. Gillar att titta på den långa processionen, men i år missade jag den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s