Pizza…

I lördags åt vi helt fantastiskt god pizza till lunch i parken, degen var sådär seg men liksom frasig ovanpå, färsk mozzarella, mmm… Och det knäppa var att den kom från en ”food truck” som körde förbi och stannade ett tag. I bilen hade de en vedugn som brann, lite knäppt! Sen såg jag samma food truck på bild i New York Times igår i en artikel där de pratade om ”food truck trenden”. Den nyöppnade butiken här i närheten som specialiserar sig på glasspinnar hade också dragit med en frysbox till parken – massor av roliga smaker, svårt att välja!

PS. Läs en liten intervju med mig hos Bokhora idag 🙂

3 tankar om “Pizza…

  1. Hej!
    Jag läste din intervju på Bokhora-bloggen. Mina döttrar har också älskat Ellen och Fia, och jag med för de fina bildernas skull. När jag tröttnade la jag upp dem på vinden ett tag, men kom på att de var perfekta att ta ner när det var dags för lite egen lästräning. Så nu läser yngsta dottern dem för gossedjuren. Jag har några andra tips, som du kanske redan har upptäckt, nämligen Sven Nordqvists böcker om Pettson och Findus. Han gör verkligen underbara bilder där det finns hur mycket som helst att upptäcka. Vi tycker även mycket om Mamma Mu-böckerna som samma Nordqvist ritat bilderna till. Även berättelserna är roliga, med flera nivåer så de kan roa både liten och stor. Hoppas tipsen kommer till nytta. /Linda

  2. Min favorit food truck är lustigt nog ”Phil’s Steaks” och de serverar Philly Cheese Steaks! En annan bra truck är Red Hook Lobster Truck och deras varma Lobster Rolls. En Stor trend här i NY just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s