Jordgubbar och sparris

20120516-133404.jpg

Härligt med säsongens färska grönsaker och bär! Får köpa imorgon. Ikväll ska jag på utflykt till Chinatown med en av mina kurser och nu är jag på väg till ett roligt möte. Är det dags för långhelg för er som är i Sverige?

En tanke på “Jordgubbar och sparris

  1. Här finns bara jordgubbar och sparris från Spanien men rabarber finns i alla fall att baka paj på. Idag jobbar alla halvtid idag så det blir kö på motorvägen. Hörde en dokumentär på radio med Monica von Sydow som var tre år vid det hemska mordet på Hjalmar och hennes föräldrar. Jättebra program – är ni släkt på långt håll?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s