Trumvirvel – och vinnaren är…

 

Åh så mycket bra idéer ni hade om mammakläder! Riktigt kul att läsa. Alla ni gravida får ta och spana in tipsen! Och förresten, blev just tipsad om en rolig artikel om gravidstil i LA Times, Brad Goreski (ni vet han som jobbade med Rachel Zoe) ger en del bra råd.

Och nu till vinnaren av den fina sjalen från Mom2Mom Mia, du vann, grattis! Mias tips ser ni nedanför, roliga nätshoppar att klicka in på och så gillar jag det där med joggingskosula i conversen. Skönt på fötterna är viktigt när man är gravid! De tar ju en del stryk och för vissa (som mig, bu, klämmer fortfarande in fötterna i vissa gamla favoriter) blir de till och med lite större… Maila mig Mia!

Mias tips

Väldigt fina sjalar! Och tänker verkligen utnyttja de 20 % på Mom2Mom! :) Blir perfekt nu när magen bara växer och växer…

Mitt bästa tips när det gäller mammakläder är ”Internet”! Eftersom det knappt finns mamma kläder att köpa i butik längre (H&M är den enda kedjan som fortfarande har ett mammasortiment, Polan&Pyret lägger ner sin mammakollektion och tom de små butikerna på Östermalm börjar plocka bort sina mammakläder, köpte några av de sista plaggen på spooky i går…)

Lite roliga mammaklädessajter som jag har hittat i min desperata jakt efter kläder, och som levererar till Sverige (förutom Mom2Mom):
http://www.asos.com/Women/Maternity
http://www.seraphine.com/
http://www.boobdesign.com/
http://www.gap.eu/browse/category.do?cid=69509
http://www.topshop.com/maternity

Favoritmammakläder: Mina vita Converse, funkar lika bra till kavajen på jobbet som till sommarklänningen :) Och med en joggingskosula i så slipper man ryggvärk också!

Kram! // Mia

4 tankar om “Trumvirvel – och vinnaren är…

  1. Grattis till Mia! Jag var inte med i tävlingen (har tyvärr inte varit gravid) men min väninna som är det nu pratar varmt om Blocket, där hon fyndat fina kläder av dyra märken.

  2. Här är en annan Mia som för ett ögonblick trodde hon vunnit… Men jag får väl glädja mig åt min namne 😉 hihi! kram!

  3. Att lägga en bra sula (helst den sort som är formad efter foten, men det kanske är en sådan som menas…) i Converse är ett bra tips för alla som upptäckt att fötterna inte är lika tåliga som när man var 18. 😉 Jag har mina graviditeter bakom mig men köper alltid Converse ett halvnummer större så ryms sulorna. Otroligt mkt skönare skor då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s