Moster på Skype

Det är ju rätt konstigt det där med Skype tycker Marianne… Lite skeptisk i början trots stora smile från moster. Både Ebba och jag konstaterade dessutom att jag hade en snyggdag på skype, mycket skumt, vi funderar på hur det kan återskapas (är det en bra mascara? eller rouge?! vilket använde jag nu imorse?) medan Marianne och jag leker tittut.

Moster Amy försvinner och dyker upp som gubben i lådan då och då, det gillar Marianne!

Sen härmar vi varann en stund, hihi, godnatt Marianne! Längtar efter att ses i sommar 🙂

5 tankar om “Moster på Skype

  1. Jag tycker att du alltid verkar ha en snyggdag!
    Men just på den här bilden ser du kanske mer sminkad ut än brukligt? Ser ut som du har eye liner (kattögon!), men det kan ju vara ljusinställningarna också. Mariannes ögonparti ser också ovanligt mörkt ut, och hon lär ju knappast ha smink. 🙂
    Ögonsmink tycker jag generellt är det som betyder mest för en persons utseende. Ögonbrynsifyllning och lite diskret kajal, sen ser alla så mycket bättre ut!

    • Hm, kattögon = sminkningen cat’s eyes alltså, à la Sophia Loren. Man ser det ju aldrig på svenska, och nu när jag läste igenom min kommentar efteråt blev jag orolig att ”kattögon” skulle vara något dialektalt dissuttryck eller något. Låter nästan lite så, ”du med dina jävla kattögon!!!” Eller också inte. ;P Oh well.

      • Förstår precis vad du menar! Ja, kan nog vara något med ljuset, sen använde jag en alldeles ny mascara också så det kanske blev någon slags Sophia Loren-fransar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s