Nötter

Det är så roligt att få bilder och rapporter om vad alla läsare har lagat ur boken. Min kompis Cecilia fixade kryddiga nötter idag och skickade mig den här fina bilden, jag vill smaka! Glöm inte att ni klickar hem vår bok till allra bästa pris på AdLibris, kanske någon som är värd en liten helgpresent?!

9 tankar om “Nötter

 1. Jag har gjort blomkålen med garam masala flera gånger! Förstår att du åt upp en hel sats en gång, det är verkligen gott! Första gången var min olivolja slut så jag tog smör, men det blev konstigt nog inte alls lika gott.
  Dessutom tycker jag bättre om vanligt salt, tycker sältan blir jämnare spridd då.
  Men att rosta dem med garam masala var så gott!

  • Ja visst är det bara såååå gott! Sen är det ju precis så en kokbok ska användas tycker jag, man använder idén, justerar lite här och där, sen blir det precis som man vill!

 2. Åh, längtar tills jag får min bok! Den ligger hemma hos mamma & pappa i norrland i väntan på att de ska ta med den hit till Toronto. En HEL månad kvar tills dess dock… så jag får öva på tålamodet!

   • Någon typisk svensk ingrediens som de borde ta med så att jag kan laga vilket recept jag än vill i boken? Vill inte hamna i läget att jag vill laga något jättemycket & så står jag där utan… hjorthornssalt. Nightmare! 🙂

   • Tack för att du la upp frågan! Får be mamma att packa ner lite riktigt lingonsylt & kanske en ask noblesse. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s