Organisera mera?

20120517-174203.jpg

Bläddrade i Real Simple igår, en rätt trevlig tidning med lite av varje – mat, mode, inredning, tips och råd… Men deras stora grej är organisation, hur får man ordning på allt? Hu, det är verkligen något som jag tycker är svårt. På en sida fick läsarna skicka in de organisationsprojekt de var mest stolta över, det här hade aldrig funkat hos oss, garderoben full av plastpåsar med outfits – knäppt? Eller praktiskt? Hihi!

6 tankar om “Organisera mera?

 1. Haha, tolkade det först (innan jag läste texten på bilden…) som att det var DU som hade garderoben full med plastpåsar med färdiga outfits, hihi.

  Amerikanska tidningar är ofta så härliga! Och billiga… I alla fall om man befinner sig i USA, här är de ju svindyra. När jag var i Boston älskade jag att sitta på kvällarna (bokaffärerna är öppna så SENT! Underbart!) och bläddra i det enorma utbudet av böcker och tidningar i någon bekväm soffa.
  Vilka brukar du köpa?
  Jag tycker bäst om O Magazine, Martha Stewart Living, Whole Living och Town and Country. Hm, känner mig gammal och grå nu. Men ELLE et c läste man ju redan som tonåring, har tröttnat på dem vid det här laget…
  Så synd att man inte kan prenumerera på Martha Stewarts tidningar här i Sverige, dåligt! Men O Magazine och Town and Country är väldigt billigt att få hit, typ 100 spänn för tidningarna och 150 för portot för ett år.

  • Åh, jag prenumererar på massor av tidningar, men de senaste veckorna har de mest blivit liggande, usch alltså, det gör att jag känner mig gammal – att jag har så mycket att göra att jag aldrig slänger mig i soffan och bläddrar i en tidning! Nej, det måste ändras… Jag får hem Lucky, Self, Allure, Bon Appetit, In Style, Real Simple, Harpers Bazaar, New Yorker… Tror jag måste lägga till Martha Stewart Living, det är alltid mycket roliga idéer i den! Och ja, visst är det härligt att sitta och bläddra i tidningar i bokaffärer, det har jag gjort mycket under mina USA-år!

 2. Haha, oj, låter lite överdrivet att göra färdiga kläd-kit och ha i garderoben… Försvinner inte nöjet med att klä sig/sitt barn då, om man inte får vara spontan och klä sig efter hur man känner för stunden? Det är inget för mig i alla fall, jag har redan nog med beslutsångest att begränsa mitt klädval t ex när man ska välja kläder att packa ned inför en resa 🙂
  Jag fick paketet med ACO-prylar idag förresten, från tävlingen. Luktar mums!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s