Hmmm…

20120518-100905.jpg

Kom just hem med massor av frukt och grönsaker, skönt att fylla kylskåpet innan helgen! Apropå helg, inser att vi inte riktigt tänkt på hur vi ska hinna med allt, planen är att gå på 3 födelsedagskalas, fotbollsavslutning, en bat mitzwah, en annan avslutning och så ska Jeff på basket playoffs. En del saker händer samtidigt… Men just nu är det rätt lugnt och skönt!

3 tankar om “Hmmm…

  1. Hej Amy, har du konverterat till judendom? Bara nyfiken på om era döttrar är judiska eftersom det ärvs från modern vad jag förstått? Kommer även de att ta Bat Mitzwah och följa judiska traditioner? Det är ju en väldigt härlig kultur med stor sammanhållning, måste vara roligt för dig och dem att få vara del av det! Ha en härlig helg. Varmaste hälsningar Cissi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s