Just nu

20120521-144516.jpg

Lunch + Ebba + Alex Schulman! Oj, och nu pratar de om boken, spännande! Är ni peppade inför dopet imorgon förresten?!

PS. Nu har jag tittat klart, alltså klippet med Johan T Lindevall (heter han va?!) och så det med Joe Labero från Go’kväll. Var tvungen att ringa Ebba i totalt skrattanfall med tårar och allt. Såååå kul… Imponerad över att hon lyckades hålla sig såpass lugn i rutan!

12 tankar om “Just nu

 1. Ebba har blivit så himla snygg på senaste tiden! Jag har visserligen alltid tyckt att hon är väldigt söt, men på den senaste tiden har hon blivit extra söt! Nästan lite Barbie (på det bra sättet!) över henne.

  Är hon med i Alex talkshow (eller vad han nu har för program)? Är det en fortsättning på PK-debatten?

 2. Lustigt! Sitter precis och surfar och kollar på samma show! Har aldrig sett programmet förut men läst Alex bok som jag tyckte mycket om. Tycker det är/var ett trevligt program å bägges vägnar.
  //Anna

 3. Tittade fram till att alla började skratta stort åt att Janne Josefsson tyckte de sa färsen i stället för fashion. Två fel gör inte ett rätt och på något sätt känns det olustigt att se vuxna människor gapflabba åt andras felhörningar. (Jag tycker för övrigt också det låter otroligt likt färsen…)
  Att Janne Josefsson är väldigt rättfram och burdus är ju en annan fråga.
  (Jag lyssnade inte på hela PK-debatten och sysslade dessutom med annat under de minuter jag hörde, men jag tror inte att han menade det som att dissa Ebbas journalistik, utan att Ebba hade en lockade överklassimage, det handlade ju trots allt om varumärksbyggande, och att det inte var fejkat utan genuint och att det var det han försökte säga med att hon var genuin överklass och vad det nu var han sa. Och jag håller med om honom, för mig ligger mycket i lockelsen i det. Det ÄR spännande och lite kittlande med en helt annan värld, som trots att jag bor på Östermalm inte hör till på något sätt. Det finns otroligt många oerhört duktiga journalister i Sverige, men det är få av dem som har någon slags strålglans, som jag tycker att Ebba har. Jag skulle köpa alla era böcker även om jag inte tyckte om innehållet, för det är ett så himla härligt LIV man får ta del av på ett diskret sätt. Och jag förstår inte varför det skulle tolkas negativt. Med reservation för att andra saker kom upp när jag inte tittade, som sagt var. Och det är väl ett varumärksbyggande, även om det inte är medvetet gjort.)
  Däremot tyckte jag att Stina Dabrowski var nonchalant, slapp och närmast otrevlig.

  • För övrigt har jag svårt att se Schulman som en journalist. Han är en väldigt begåvad skribent, men någon som tar emot pengar för att göra reklam för en produkt, nej tack. Allt förtroende borta. (Förstår inte hur Martina Bonnier tänkte egentligen när hon spelade in reklamfilm för Åhléns och tjatade om alla väskor vi behöver från deras nya kollektion.) Som sagt var: allt förtroende borta, kommer ej igen, hej då, trevligt så länge det varade…)
   Beröm till Ebba som sa att hon nog skulle sluta som journalist om hon tog emot pengar för att skriva om briovagnar.

  • Btw, det kändes som om ”modereportern” avsiktligt försökte förlöjliga honom. ”De kallar dig fashions fiende”, ehm, vad är det för konstig grammatik? Det rimliga, alldeles bortsett från uttalet, är ju faktiskt färsens fiende…
   Jag försöker inte försvara Josefsson – har väldigt mycket att säga om det otroligt obehagliga och ohederliga sätt de har vinklat reportage för att få saker att framstå i en helt annan dager – men här förstår jag inte, baserat på de minuter av ”bråket” (var det verkligen det? jag tyckte det var mer en diskussion… om alla håller med varandra blir det ju inte mycket till diskussion direkt…) jag såg tolkade jag det inte på något sätt att han var nedlåtande mot Ebbas journalistik, och i så fall är det väl bättre att bemöta sakfrågorna i stället för att skratta åt oväsentligheter och tabbar någon annan gör.

 4. Jag gilla Schulman show. Alltid intressant att lyssna på och rolig! Jag tycker Ebba gjorde ett bra jobb där!

  Absolut peppad inför dopet! Det ska bli spännande att se vad som händer då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s