Springtur

Mitt i allt kalasande fick jag och min springkompis även till en långrunda på 20 km i helgen – pust! Hon tränar inför Stockholm Maraton och åker till Sverige på torsdag. Hur ska det nu gå för mig att springa?! Vi har så himla trevligt när vi springer ihop!

Men nu får jag allt ta några små minirundor med Kitty istället – hennes skola ordnar 5K/1 mile-lopp som fundraiser (visst är det en bra idé, häng med om ni har vägarna förbi!) om två veckor och vi är anmälda. 1 mile (1,6 km) blir det för Kitty och jag springer med. Vi är med i vår gatas lilla lag, ska bli kul!

3 tankar om “Springtur

  1. 20 km! Duktigt!

    Ville bara skriva en rad och tacka för en underbar bok :), fick den i födelsedagspresent av min syster i går och var tvungen att börja bläddra direkt. Så mycket härliga bilder, recept och tips. Den kommer att bli en inspirationsfavorit i sommar!

  2. Hej Amy! Vad duktig du är som springer 20 km bara så där! Jag vet hur långt det är då jag sprang göteborgsvarvet i år. Hade varit kul att höra lite om din träning. Har du sprungit / ska du springa längre lopp? Hur tränar du? Tack också för en fin blogg! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s