Hänger inte med!

Fick hem Lucky för ett tag sen och kände inte alls igen tjejen på omslaget, läste och upptäckte att hon är stjärnan i nya (för mig!) tv-serien Revenge. Många som pratar om den just nu! Ebba senast idag. Tror att jag får fixa dvd-box och spana in i sommar…

Annars har jag hjälpt en granne lyfta soffa idag, eller nja, kanske inte riktigt. Han ringde på dörren när jag skypade med Ebba och bad om hjälp. Visst sa jag, kanske inte störst och starkast på gatan, men försöka kan man alltid! Visade sig att några flyttkillar skulle leverera en ny soffa och enligt sitt arbetsavtal inte fick lyfta bort den gamla. När jag kom höll de dock på att skratta ihjäl sig ”Is that your moving help? That’s just pathetic! This woman will break her back!” – jahapp, där stod jag och så bestämde de sig för att lyfta soffan själva istället. Så lite hjälp blev det ju på något sätt… Och förresten, soffan var faktiskt helt gigantiskt stor.

Nej, nu är det dags att spana in dopsändningarna! Förresten, det fortsätter att trilla in roliga blogginlägg etc från alla som testat recept från boken, lika fantastiskt kul varje gång tycker jag 🙂

2 tankar om “Hänger inte med!

  1. Men det där är ju samma tjej som var med i Brothers & Sisters?, som för övrigt var en väldigt bra serie:-) kan jag rekomendera om du inte sett den heller:)

  2. Hej Amy,
    Ville bara säga att jag har bakat grötbrödet från eran kokbok. Det gjorde stor succé hos alla som fick smaka. Nästa gång ska det bakas brownies.
    Hälsningar från ett tropiskt varmt Göteborg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s