Dagens

20120523-072530.jpg

Sådär, dagens lunchlådor packade! Ser fram emot att inte packa en enda lunchlåda hela sommaren… Snart dags för skola och dagis, för mig blir det tentaplugg på förmiddagen (kommer kräva Starbucks största kaffe!) och konferens om ”sports nutrition” på eftermiddagen. Hoppas ni har en bra onsdag!

6 tankar om “Dagens

 1. Ja, det ar lite trottsamt att alltid packa lunchlador. Vad brukar du lagga i dina? Tack for en mysig blogg, kul att du uppdaterar sa ofta nu.
  Halsningar fran Melbourne

 2. är också lite nyfiken på vad barnen har med sig i sina lunchboxar och om det finns något kylskåp eller liknande där dom kan förvara sin mat under dagen?

  • Hej Emma och Therese! På Stellas dagis ligger alla lunchlådor i ett kylskåp under dagen och de värmer upp maten, dessutom är Stella inte så petig… Så hon får rester vi råkar ha hemma, just idag var det ravioli, tomatsås och edamamebönor + en yoghurt. Kittys lunchlåda är krångligare, de äter redan 11 men maten ligger i ryggsäcken till dess, den värms inte upp heller, oftast blir det en smörgås (som Kitty egentligen inte vill ha…) ett mjölkpaket och en frukt, eller lite korv eller köttbullar som är ok kalla om vi har. Men det blir inte så mycket variation!

   • Jag skickar oftast med pasta i en listen Star Wars mat termos (han äter inte smörgås…) minimorötter och gurks, mjölk eller juice och en frukt. Men det är inte helt lätt;-) Ser framemot sommarlov från lunchpackning jag med!

   • Star Wars termos, åh det vore inte dumt. Nej, Kitty äter i stort sett inte smörgås heller, bara om det är massor av sylt och absolut inget annat på, då kan hon möjligen tänka sig det, grrr…

   • ah jag som hade hoppas pa ngt superinspirerande fran dig 😉
    Dessa standiga smorgasar, kanns valdigt trakigt och inte lika bra som den skollunch jag at som barn. Men kanske ska testa att skicka med lite kottbullar ngn gang. Pa min dotters skola far de bara ha med vatten som dricka, sa jag brukar skicka lite ost bitar istallet for mjolken. Om jag har tid pa helgen sa bakar jag piroger, sa blir det i alla fall lite variation. Iden med termos var ju bra, ska testa det nu nar vi har vinter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s