Full fart

Dopet igår, idag signerade Ebba ett gäng böcker samt bjöd på ”chocolate bark” och brownies från boken!

Jag har också kört för fullt hela dagen, nu sitter jag hemma och funderar på om jag ska köra tentaplugg en timme till eller läsa Ann Rosman en stund innan jag somnar… Och vara pigg imorgon, ja så får det nog bli. På fredag packar vi bilen och kör till Connecticut. Längtar efter sand mellan tårna och ett dopp i poolen!

2 tankar om “Full fart

  1. Underbart med sand mellan tårna och dopp i poolen! 🙂 Här har vi sommarvärme, så det är precis vad även jag längtar efter… Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s