8 tankar om “I lurarna

 1. Åh jag har läst alla tre, den första är absolut bäst..den andra ok..den tredje lite väl seg för mig men man måste ju läsa för att få veta hur det ska gå! Väntar på att mina killar ska läsa klart första delen och sen ska vi se filmen!

  • Så kul när barnen blir så stora att man kan se ”riktiga” filmer tillsammans! Inspirerades av dig att börja lyssna på boken, måste erkänna att jag var lite skeptisk men så tänkte jag att Lotta är ju en bra och vettig typ 🙂

   • Haha…men visst är den bra? Jag gillar tempot i första boken! Våra kids är riktiga filmnördar, Titanic är en favorit liksom Sagan om ringen. Bland det bästa jag vet är när vi alla kollar filmer som Dolphin Tale och War Horse tillsammans.

    Ha en skön resa upp hit och håll tummarna att vädergubbarna har rätt.. runt 29 grader och sol lovar de i helgen..whiiiiiieee

 2. Laddade ner första boken på min Kobo & blev helt fast. Sträckläste ut alla tre böcker & var lite lätt okontaktbar under den tiden. 🙂 Håller med om att bok ett var klart bäst, men tyckte att de andra två böckerna var helt ok. Såg sedan filmen med min kille som nu vill läsa böckerna han med – perfekt!

 3. Ja, jag har läst dem alla tre. Och jag är rejält kluven. Spännande skrivna men egentligen en riktigt ruggig historia.

 4. Filmen är helt fantastisk: tankeväckande, samhällskritisk och riktigt snyggt gjord, men också riktigt otäck och skrämmande. Defintivt inte lämplig för 11-åringar, som åldersgränsen blev här i Sverige. Jag väntar dock med spänning på uppföljaren!

 5. Ja, slukade alla tre böckerna på mindre än en vecka. Blev som så många andra okontaktbar och ville bara veta hur det skulle gå för Katniss. Böckerna är riktigt bra och jag rekommenderar dem verkligen till alla.

 6. Första boken var riktigt bra, men sen tyckte jag att det bara spårade ur. Köpte en 3-1 variant på rea, så jag kände att jag behövde läsa alla tre men det hade räckt med den första. Filmen var helt ok, men jag tror inte att jag kommer se de andra två när de kommer ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s