Dagen räddad

20120524-113313.jpg

Dagen räddas av kaffeleverans från Amazon (tack för tips Anna!!!) och yoghurtleverans som Jeff kom med, supergod! Känner mig lite stressad över en tenta jag ska skriva ikväll, så nu är det bara att behålla lugnet och kämpa på…

4 tankar om “Dagen räddad

  1. Åh, det är ju den godaste yoghurten som finns! Tittade efter den på Wegman’s (har varit i Allentown hela veckan) men de hade den (såklart) inte. Fastnade på Philly airport, det verkar som om det aldrig funkar här att byta. Lycka till ikväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s