Hur länge?

20120525-123740.jpg

Även en lätt ipad kan kännas tung efter ett tag, men än så länge går det bra att hålla den så här. Kitty och Stella tittar på Emil och är nöjda! Just nu sitter vi fast i köer, hoppas det lättar snart…

7 tankar om “Hur länge?

 1. Men åh gud så jobbigt men vad gör man inte! När mina kids var så små fanns inte ipads men dock bärbara DVDer..sån hade vi men de kom med hänganordning..phew!

  Hoppas att ni är framme här nu, vem vet, vi kanske ses på stranden hos oss eller så får du spana ut på havet, maken är ute och kappseglar utanför Greenwich!

  Happy Memorial Weekend!

 2. Ser inte så skönt ut.
  Är lite förundrad över att barn av idag ständigt måste titta på något som kommer ur en dator, Iphone, Ipad, Dvd eller vad det nu må vara.
  Överallt ser man föräldrar som håller sina barn sysselsatta på det viset.
  När blev det så? När blev det fel att sitta på sin stol och delta i övriga sällskapets middag på tex en restaurang.
  Det var bättre förr! 🙂

  Kram Mrs G

  http://ifalldayswereholidays.com

  • Hej Mrs G,

   Jag är 43 och var väldigt sällan ute på krogen med min familj, vi åt hemma och var det fest så satt man på barnbord (om man ens var med) och var inte alls delaktig i några vuxensamtal.

   I bilen och på resor läste vi serietidningar, målade i pysselböcker eller lyssnade på kassettband med sagor/sånger. Är det inte så att enda skillnaden att nu kan man göra allt det där på en Ipad/Iphone/smartphone. Lätt att ta med, uppdatera och kids lär sig faktiskt massor av alla smarta appar!

   Visst kan jag hålla med om att många föräldrar idag tror att deras barn måste vara sysselsatta hela tiden men just på resor känner jag att det inte alls är konstigt och framförallt inget nytt.

   Mina barn är vana vid att vara på restaurang och gillar det men de är barn och tröttnar rätt snabbt. Vi har alltid med iphone/ipads så att vi vuxna kan njuta lite längre av sällskap och mat. Jag ser inget konstigt med det alls.

   Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s