Framme!

20120526-092812.jpg

Det blev en lång resa igår, 7 timmar istället för 3,5 men nu är vi framme – härligt! Kitty, Stella och kusin Mona sov i samma rum alla tre, väldigt spännande för allihop… Nu leker kusinerna för fullt vid poolen. Kitty är stor idol för både Mona och Stella!

6 tankar om “Framme!

  1. Åh, vilken härlig pool. Såg reklam om er bok på buss i Stockholm häromdagen. Funderar på att ge bort den i present till mig själv. Följt Ebbas blogg länge och nu också hittat hit. Mycket trevlig läsning och feel good-känsla.

  2. Vad härligt med pool! Det hade behövts här i Sverige oxå för här har värmen kommit med besked. Hoppas att ni får det underbart! Kram Kikan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s